Casa de pariuri sportive

Information

Added: 2018-02-02
Category: blogul

Tags article
art

Casa de pariuri sportive

Tuturor ne place sa se stie despre noi si raspundem atunci cand suntem apreciati”, conchide el, dand astfel peste nas tuturor vedetelor care se plang de neajunsurile aduse de celebritate si afirma ca niciodata nu si-au dorit sa fie faimoase.

„Daca majoritatea actorilor se plang ca nu pot face lucruri „normale” din cauza ca sunt recunoscuti si nu se mai pot bucura de intimitate, exista cel putin unul nu doar impacat cu situatia, ci chiar fericit. Iată așadar ceva „on topic”, pentru eventualii vizitatori, dacă se mai întâmplă pe aici: (5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligaţia de a face publică sursa finanţării.

Vorbele murdare, critica imundă, pe care ați folosit- - și poate mai folosiți, sub alte nume - pe blogurile altora, nu au cum „corecta ” lumea. Fapta persoanei de a promova, în public, cultul persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni de genocid contra umanităţii şi de crime de război, precum şi fapta de a promova, în public, idei, concepţii cu doctrine fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi. Raspunsul a fost clar : da, pictura si semnatura sunt autentice , dar valoarea ei este pur decorativa.

Ca simturile noastre artistice (in materie de pictura) ar fi mai mult sau mai putin rafinate, nu poate constitui rezerva prea serioasa in a ne exprima opiniile sincere nascute din emotia spectacolului. Desigur nici eu 🙂 dar recunosc , am declarat- capodopera pentru faptul ca m-a impresionat povestea, poate chiar adevarata a omului (pictorul)care a facut lucrarea.