Mioara aflata in anii ‘70 in plina ascensiune jurnalistica

Information

Added: 2018-04-27
Category: blogul

Tags article
art

Discutii 08.10.2015

Top 5 bonusuri pariuri online pentru sport. De cate ori ai ajuns sa astepti la cozi infernale pentru a cumpara un bilet la loterie, cand premiile sunt considerabile? Suntem siguri ca de multe ori - cu totii am trecut prin aceasta. Acum aveti posibilitatea sa jucati la Loteria Nationala a Romaniei online. Exact, online, din confortul propriei case va puteti comanda biletele loto la orice ora din zi. Si asta nu e totul, acum puteti sa comandati bilete la loteriile din peste 50 de state cu premii totate acumulate de 500 milioane dolari.

Intr' predictie factorul de noroc este "0",din punctul meu de vedere,fiecare pariu gresit este vina tipsterului,sau a pariorului,iar cand gresesti,primul lucru care trebuie sa il faci este sa analizezi de ce ai pierdut : "Afla cauza pentru a inlatura efectul".

De cele mai multe ori, daca lipsa banilor este un fapt evident, atunci orice alt amanunt sau aspect ramane mereu pe un plan secundar, tocmai pentru ca majoritatea lucrurilor pe care dorim sa le ducem la indeplinire depind de bugetul pe care il avem, si implicit de sumele castigate sau pierdute.

Mioara, aflata in anii ‘70 in plina ascensiune jurnalistica (era traducator si reporter in delegatiile oficiale, se remarcase cu interviuri luate unor importanti lideri din lumea araba), s-a maritat cu Petre chiar daca de atunci cariera ei a cunoscut declinul. Cei doi mai au impreuna fiica, pe Oana, si de cativa ani au devenit bunicii Calinei, fiica primei fiice a Mioarei.

Anul trecut remarcam doar aşezarea în periferie de codru şi deasupra centrului vechi a Spitalului. Anul ăsta, urcând dealul în fiecare zi m-am împleticit de designul urban aparte şi proximităţile contrastante: un salon de întreţinere corporală, vilă în curtea căreia proprietarul udă gazonul tuns la milimetru dimineaţa, maşini de lux, una dintre cele mai scumpe proprietăţi din tot Braşovul (nu mai pun la socoteală catedrala cu boxe în curte). Dar am călcat pe pavaj nou, pe trotuarul din piatră cubică născut şi crescut chiar in timpul excursiilor mele şi ale Baronului Sâmbătă la spital. Şi parcă e altceva când te împlânţi în pietre proaspete, sa îţi fumezi ţigara şi poate sa sugi dintr- cafea cu paiul (nu-i aşa Baroane?), făcând pariuri mentale în ceea ce priveşte destinaţiile trecătorilor care veneau agale pe strada (ăsta intră la Salon, la masaje şi manichiură, la răsfăţ al simţurilor sau intră la spital?) înainte să faci pasul decisiv prin uşa de la Urgenţe.

Operatorul acopera multime de campionate medii si ligi inferioare, asa ca in fiecare zi vei avea parte de oferta foarte bogata. Pariurile din fotbal atrag cei mai multi pariori romani. Bineinteles ca in topul preferintelor sunt meciurile din cele mai importante campionate internationale dar si din competitia interna. Numarul optiunilor de pariere este foarte mare chiar si la competitiile cu interes mai scazut in randul pariorilor. Meciurile din prima liga romaneasca primesc pana la 85 optiuni de pariere in fiecare etapa.

În altă ordine de idei Victor Hănescu a obţinut a patra victorie la challenger-ul dotat cu premii totale în valoare de 100.000 de dolari de la Napoli, 6-3, 6-1 cu germanul Bjorn Phau (126 ATP). Tenismenul român s-a calificat în optimile de finală ale turneului din sudul Italiei, ude îl va întâlni pe învingătorul meciului dintre al treilea favorit, francezul Nicolas Devilder şi portughezul Frederico Gil.