array(14) (
  "artid" => string(1) "5"
  "docatid" => string(1) "3"
  "arttitle" => string(16) "Pariuri sportive"
  "artheader" => string(16) "Pariuri sportive"
  "artseolink" => string(16) "pariuri-sportive"
  "artimg" => string(12) "stencil9.jpg"
  "artcache" => string(32) "afps7gl8umn1zivdryb3k9joxeq52h60"
  "artpreview" => string(489) "Pariuri sportive În care femeile și bărbații demult nu se mai deosebesc și toate astea la un loc se numește ”libertatea de alegere”, dar cei care aleg cale diferită automat sunt niște înapoiați și despoți. Nu sensul aparte al cuvintelor si frazelor muzicale il emotioneaza pe spectator (chiar daca acestea se afla in drumul sau catre emotie) ci partea aceea noua, unica, originala, creata din nimic de artist, adaugata deasupra a ceva ce exista pe un suport, si doar aceea."
  "artcontent" => string(1561) "<p>Pariuri sportive</p>

<p>În care femeile și bărbații demult nu se mai deosebesc și toate astea la un loc se numește ”libertatea de alegere”, dar cei care aleg cale diferită automat sunt niște înapoiați și despoți.</p>

<p>Nu sensul aparte al cuvintelor si frazelor muzicale il emotioneaza pe spectator (chiar daca acestea se afla in drumul sau catre emotie) ci partea aceea noua, unica, originala, creata din nimic de artist, adaugata deasupra a ceva ce exista pe un suport, si doar aceea este arta, gestul artistic - despre care ar urma sa stabilm daca ar contine sau nu, esentialmente, sistemic, organic, vreun adevar. Mai târziu am aflat că asta era şi regula, nu se duceau acolo doar ca să bea, se duceau că să se îmbete, îşi propuneau asta, ştiau dinainte că aşa va fi şi îşi lăsau lucrurile mai de valoare (vorba vine) acasă, ca nu cumva să le piardă sau să le ia cineva când vor cădea în şanţ. Numai intuind acel „adevar” dl. INTJ poate aprecia opera si se poate emotiona in fata ei, ceea ce ma duce cu gandul, ca  …"
  "artpubdate" => string(19) "2018-02-02 15:01:09"
  "artviews" => string(1) "0"
  "artactive" => string(1) "1"
  "catname" => string(6) "blogul"
  "catseolink" => string(6) "blogul"
)