Pariuri sportive online Unibet

Information

Added: 2018-04-13
Category: Unibet

Tags article
art

Pariuri sportive pariuri online bonus online Unibet

Cifra de afaceri a industriei pa­riurilor sportive, care nu in­clude şi segmentul online, este estimată la peste 100 de milioane de euro, potrivit informaţii­lor furnizate de reprezentanţii caselor de pariuri.

Însă Pariloto are, la rândul său, un avantaj - suma minimă care se poate juca, 1 leu, cea mai mică de pe piaţă, în timp ce suma maximă de câştig este de 200.000 de lei. Chiar dacă Popovici consideră că „parierea online şi cea clasică sunt două pieţe aproape tangenţiale, care atrag clienţi diferiţi”, casele online se dezvoltă mai rapid decât cele clasice. Casele de pariuri online percep însă un comision cuprins între 2 şi 5% din suma câştigată.

Sistemul este mult mai pro­fi­tabil decăt cel al cotelor fixe, pentru că platformele online au doar un rol de intermediari, nefiind supuse aceluiaşi regim de impo­zitare precum cele tradiţionale. Pariurile efectuate la casele tradiţionale de pariuri sunt cu cotă fixă, stabilită de fiecare operator printr-un sistem de management al riscului, care ia în calcul serie de variabile (poziţia celor două e­chi­pe în clasament, ultimele rezultate, rezultatele directe între cele două echipe, forma de moment sau jucători indisponibili). Dupa luna de analiza vei putea alege care este sportul sau tipul de pariu in care ai obtinut cele mai bune rezultate si sa pariezi in continuare cu mize putini mai mari, abandonand pariurile la sportul in care ai obtinut cele mai slabe rezultate.

In zilele noastre la majoritatea caselor de pariuri sportive putem paria live la foarte multe evenimente, la cele mai importante sporturi.